Din Lokale Entreprenør

Fjellsplitting

Vi splitter fjell, svaberg og store stener slik at man får en økt verdi på eiendomen.

Begi Entreprenør

Din lokale entrepenør i Østfold, Oslo og Asker

Vi utfører det meste innen betongsaging, kjerneboring, wiresaging, fjellsplitting, gulvsliping og maskinell riving i betong.

Hydraulisk fjellsplitting representerer en sofistikert og skånsom tilnærming til fjerning av fjell, stein og betong uten behov for tradisjonell sprengning. Ved hjelp av avanserte hydrauliske kiler med imponerende kraft opp til 600 tonn, utfører denne metoden en presis og effektiv splitting av fjellet, uten å påføre rystelser eller skader på nærliggende strukturer. Spesielt egnet for områder der fjell befinner seg i umiddelbar nærhet til boliger eller bygninger, representerer hydraulisk fjellsplitting en støvfri og lydsvak løsning som ivaretar omgivelsenes integritet.

Denne teknikken er ideell for konstruksjon av kjellere eller andre underjordiske strukturer, da den muliggjør tilgang til områder under fjellet uten å forårsake skade på eksisterende bygninger. Hydraulisk fjellsplitting kan også være en verdifull ressurs i fjerning av hindringer som stein eller fjell i utviklingsprosjekter. I tillegg til å være skånsom og effektiv, representerer denne metoden et miljøvennlig alternativ som bidrar til å øke eiendomsverdien.

Vi kommer raskt og gir deg et prisoverslag

Vi ønsker alltid at kunden skal være fornøyd. Vi kommer derfor så raskt som mulig på en befaring som er gratis. Så får dere et pristilbud og en oppstarts tid.

Vi vil gjerne at du kontakter oss å forteller hva du trenger hjelp med.